Vize

30. maja 2003. Srbija je ukinula vize za jedan broj zemalja u skladu sa svojom politikom izgradnje saradnje, partnerskih odnosa i pune otvorenosti prema zemljama Evropske Unije, zemljama kandidatima za članstvo u EU, Sjedinjenim Američkim Dražavama i drugim razvijenim i demokratskim zemljama.

Vize su ukinute za građane sledećih zemalja: Nemačka, Francuska, Italija, Holandija, Beligija, Luksemburg, Velika Britanija, Irska, Španija, Portugalija, Grčka, Danska, Švedska, Finska, Austrija, Švajcarska, Norveška, Island, Monako, Lihtenštajn, Vatikan, Andora, San Marino, Izrael, Kipar, Malta, Republika Češka, Republika Slovačka, Poljska, Slovenija, Litvanija, Letonija, Estonija, Hrvatska, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Singapur, Južna Koreja, Australija i Novi Zeland.

Proverite na stranici Ministarstva spoljnih poslova da li Vam je potrebna viza. Stupite u kontakt sa ambasadom Srbije u Vašoj zemlji (ili u Vama najbližoj zemlji) i proverite da li je još nešto osim pasoša potrebno da biste putovali u Srbiju.

http://www.mfa.gov.rs/en/consular-affairs/entry-serbia/visa-regime

Važne informacije

Cene i datumi održavanja kursevaPrijavljivanje na kurseve i letnje školePutovanje u Srbiju i vodič kroz BeogradVize
Kviz "Srbomer" Galerija Za Donatore